HTML

Igyál bort!

Igyál bort - velem... virtuális borkostoló és gasztrotripp, néha mérgelődés és digitális kukaborogatás. Politika- és erőszakmentes blog! Borozunk.hu - Itt folyik az igazi élet! Kérlek fogyaszd mértékkel és élvezettel, a palackod pedig szelektív hulladékgyűjtőbe dobd!

Friss topikok

borozunk.hu

megláttuk, megtetszett, megkóstoltuk

2011.02.04. 17:36 august

Szintén színes könyvben találtunk egy érdekes nevű bort, megtetszett, és megkóstoltuk.

Ugye mindenki átérzi a marketing hatását rohanó világunkra, ahol marketing nélkül sose értesülnénk az új és remek termékek végtelen soráról....a név: Sauska 13; kiejtve "sóskatizenhárom"...:) A palack design-ja egyszerű szürke label, közepén lyuk, mintegy színezve a szürke hátteret, felette diszkrét felirat hirdeti a márkát. A jobb sarokban még szerényen meghúzódik valamilyen díj logója.

Belül a palackban többfajta szőlő is található: Syrah, cabarnet sauvignon, cabarnet franc, és még egy utolsó is amire már nem emlékszem...

Kibontás után nem a megszokott (számomra) sima bor lapult az üvegben, hanem valami csudafajta! Ez a 'mix' ízlésre erős volt, gyümölcsös, egyszerű és nagyszerű, utóíze a 90%-os svájci csokiéra emlékeztetett... fogyasztás közben szomjas lettem, annyira száraz volt!

Kemény, férfias nedű ez, pörkölthöz, rostonsült húsokhoz gondolnám elsősorban.

Alkohol tartalma a kicsit keményebb, ára már a 'jobb' kategória.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borozz.blog.hu/api/trackback/id/tr882639025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása