HTML

Igyál bort!

Igyál bort - velem... virtuális borkostoló és gasztrotripp, néha mérgelődés és digitális kukaborogatás. Politika- és erőszakmentes blog! Borozunk.hu - Itt folyik az igazi élet! Kérlek fogyaszd mértékkel és élvezettel, a palackod pedig szelektív hulladékgyűjtőbe dobd!

Friss topikok

borozunk.hu

jazz,bor,lazulás...

2011.01.27. 23:02 august

Leültem meghallgatni a csütörtök esti jazz szekciót az egyik (még) használható csatornán.

Társaságnak egyebek (nő,kandallóbol áradó meleg, parmezán és némi pisztácia) mellett egy üveg Tiffán's villányi Cabarnet sauvignon & franc 2007-et választottam.

Közepesen száraz; erős, amit nem lehet érezni, és rendkívül gyümölcsös mind ízekben, mind illatokban. Beszélgetésekhezek kicsit ütős, de a ma esti melankólikus-effektes jazzhez kiválóan hangolja az agyat. Piaci ára kissé drágább, mint egy esti itóka reális ára (3600 Ft)...ezért hagyok belőle holnapra is...

A koncert jazz az almafák alatt, az előadás pedig th 4th dimension fantázianevet hordozza.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borozz.blog.hu/api/trackback/id/tr452619471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása