HTML

Igyál bort!

Igyál bort - velem... virtuális borkostoló és gasztrotripp, néha mérgelődés és digitális kukaborogatás. Politika- és erőszakmentes blog! Borozunk.hu - Itt folyik az igazi élet! Kérlek fogyaszd mértékkel és élvezettel, a palackod pedig szelektív hulladékgyűjtőbe dobd!

Friss topikok

borozunk.hu

Boldog szülinapot!

2011.02.06. 01:31 august

Pár évvel ezelőtt (még a VBK-s korszakomban) a nővérem szülinapjára jó ötletnek tünt egy üveg bort venni. Szereti is, tudja is mi a jó, hát úgy gondoltam választok valami drága(!) bort, az áron kívül pedig számomra a márka és a cimke dizájnja volt a döntő. Fiatalság, bolondság....

Utólag kiderült hogy a 2004-es Wunderlich Lojzi cuvée nem volt rossz választás. Akkor a nővérem azt mondta, hogy majd egy különleges alkalommal kibontjuk...hát ez véletlenül pont akkor volt amikor másfél évvel később náluk jártam látogatóban.

Remek bor! Visszaemlékezve nagyon hajazott a sauska 13-ra, pedig tartalma portugieser, kékfrankos és cabernet franc házasítása. Ízre száraz, enyhén reszelős,erős, utóízen nem túl étcsoki ízű, inkább gyümölcsös. Wunderlich úr akkor nagon szimpatikus lett, bevásárlással egybekötött látogatást is tettem villányi palotájában. (Ez majd egy másik sztori lesz, "hogyan lehet több tízezret borokra elverni Villányban?" címmel.)

Még lehet kapni (2500 Ft. körül), úgyhogy be is szerzek egyet tartalékba.

Boldog szülinapot!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borozz.blog.hu/api/trackback/id/tr102641358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása