HTML

Igyál bort!

Igyál bort - velem... virtuális borkostoló és gasztrotripp, néha mérgelődés és digitális kukaborogatás. Politika- és erőszakmentes blog! Borozunk.hu - Itt folyik az igazi élet! Kérlek fogyaszd mértékkel és élvezettel, a palackod pedig szelektív hulladékgyűjtőbe dobd!

Friss topikok

borozunk.hu

hol van már a tavalyi hó...

2011.02.06. 01:09 august

 Tényleg, hol is van? ma 10 fok volt, ami maradt, az is elolvadt,ami meg nem, az holnap (10 fok) fog. De azért az ember szívesen emlékszik a karácsonyra; halászlé, bajgli, finom borok....

Tavaly karácsonykor ajándékként (többek közt) egy palack Vincze 2006-os cabarnet sauvignon is terítékre került, amit sikeresen el is fogyasztottunk.

Vincze úr a következő jellemzést irja erről a boráról:

"Könnyed, gyümölcsösebb jellegű bort kínálunk a borkedvelők számára. Bíborvörös színű, egyedi illat- és zamatvilága, kellemes fanyarsága nap mint nap élményt jelenthet."

Tényleg élményszámba ment, egyedi illat- és zamatvilággal is találkoztunk, de érzésem szerint nem volt fanyar. Közepesen testes, kellemesen száraz vörösbor, karakteresebb mint villányi társai. Íze nem is annyira volt napfényes, bár ez lehet hogy csak a tél befolyása.

Hagymás krumpli, rántott hús, rakott hús és saláta társaságában iszogattuk, vagy finomabban szólva "szétcsapattuk" vele.

Ára 2400 forint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borozz.blog.hu/api/trackback/id/tr472641341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása